Jongensteam St. Joris handbalkampioen!
16 september 2007

(klik op een foto voor een uitvergroting)


spanning op de bank

We gingen extra vroeg naar de sporthal zodat we de meisjes nog konden zien spelen.
Ook konden we nog wat dingen bespreken. De meisjes moesten toen de eerste wedstrijd tegen de St. Jozefschool Lichtenvoorde spelen de Jorisschool won die met 2-1. Daarna moesten ze tegen St. Antoniusschool Vragender die verloor onze school helaas met 1-0. En meteen daarna moesten tegen de Frans ten Bosch die speelde ze gelijk.de halve finale gewonnen

En toen eindelijk mochten de jongens we waren echt heel erg zenuwachtig. We moesten tegen de St. Jozefschool Lichtenvoorde 1 eerst dachten we dat dat best moeilijk werd maar we wonnen met gemak met 3-1. Na een kwartier moesten we tegen de St. Antoniusschool Vragender ook die wonnen we met 2-1 we vonden het heel goed gaan de eerste twee wedstrijden al gewonnen. En toen moesten we tegen de Frans ten Boschschool dat ging heel erg goed we wonnen met 1-0. En toen kwam het goede nieuws: we waren door naar de halve finales.

De meeste gingen naar huis want het duurde meer dan een uur voordat we weer moesten. En toen in de halve finales we waren super zenuwachtig. We wonnen wan de St. Jozef 2 met 2-1 we waren daar heel erg blij om. En toen mochten we dus door naar de finale! Tegen de St. Jozefschool uit Zieuwent.
De wedstrijd was heel erg spannend eerst gebeurde er niet veel het bleef een beetje hangen rond 1-1 maar daarna werd het een eens 5-1 we hadden gewonnen. Kampioen van Oost Gelre!

We gingen teamfoto's maken en we tilden meester Godfried op. En daarna was het tijd voor patat, en daarna kregen we de bekers uitgereikt en toen gingen we doodmoe naar huis.de huldiging op school

Op maandag moesten we weer naar school. Ze zongen voor ons en we mochten met de bekers rond.
Op naar het Gelders toernooi!

Sjors & Jacco