het Nationale Schoolontbijt (groep 1-8)
30 oktober 2007

(klik op een foto voor een uitvergroting)

Toen ik op school kwam was er niks aan de hand. Maar toen ik naar binnen ging zag ik dat de tafels anders staan. Toen zei jufrouw dat we gingen ontbijten. Toen wist ik het weer, we gingen ontbijten op school. Ik wil bakker Oude Wesselink. Het was een heel gezellig ontbijt. Je kon heel veel lekkere dingen eten: krentenbolletje,sneetjes brood,bolletjes en eieren. Dat was lekker. Je mocht ook een pakje drinken erbij. Na de tijd mochten Freek Lynn en Willem opruimen. Wij mochten buiten spelen.
van Jesper (groep 6)

Het brood was heel lekker En de bolletjes vooral. Het brood was van bakkerij oude wesselink. We hadden ook lekker beleg. Het was bijna allemaal hagelslag en dat vind ik het lekkerste beleg. Ik heb er ook veel van geleerd. Dat ontbijten heel gezond is en dat iedereen moet ontbijten. Tenminste het is gezond. Het was ook heel gezellig vooral omdat we heel dicht bij elkaar zaten. En ik vond het ook leuk dat de juffen er ook bij waren. Het was super leuk.
Carlijn (groep 6)

Dinsdag 30 oktober gingen we op school eten. Met iedereen en dat was heel leuk. Iedereen kreeg een bolletje en krentenbollen en een ei Er was veel om op je brood te doen. Zo als smeerkaas en hagelslag. En iedereen dronk wat. En naar het eten gingen naar buiten . En een paar kinderen moesten helpen op ruimen. En dat was heel gezellig.
Dat was mijn verhaal van Ebbe (groep 5)