4 december 2007

Ook dit jaar hoopte natuurlijk iedereen dat Sinterklaas ook de St. Jorisschool weer met een bezoek zou vereren. En dus stond iedereen 's morgens om half negen vol verwachting op het schoolplein.
Vorig jaar vergiste de Sint zich. Want toen zaten wij nog in de oude school en was de Sint bij de nieuwbouw. Dus sommigen hadden een angstig voorgevoel: zou de Sint dit jaar bij de oude school staan terwijl wij al lang in de nieuwe school zitten? Gelukkig was dat niet zo.
Sint en zijn pieten hadden zich zelfs extra goed voorbereid. Omdat het net lijkt of onze school midden in een meer ligt, kwam de sint per boot naar school. Nee, niet met Pakjesboot 28, maar in een heuse SPietboot!

Eenmaal binnen nam Sint plaats in een speciale zetel op het podium in de Ridderzaal. Daar kwamen een voor een alle groepen voorbij. Elke groep had wel een stukje, dansje of liedje voor de Sint en zijn pieten ingestudeerd. De dag vloog voorbij. Om half vier werd de Goedheiligman door de hele school weer uitgezwaaid.