Vastenactie (groep 1-8)
5 - 25 maart 2007

(klik op een foto voor een uitvergroting)

Naast de overbekende vastenactiepotjes werd dit jaar geld 'verdiend' met het ophalen van lege statiegeldflessen. Nou dat hebben we geweten! In tassen en zelfs in overvolle bolderkarren werden de flessen naar school gesleept.

"Zouden we het podium vol met flessen krijgen?", vroeg juffrouw Annelies zich in het begin nog af. Al gauw was het podium overvol en werden de flessen op de grond uitgestald.

Op woensdag 25 maart werd het vastenactieproject afgesloten. Alle kinderen, leerkrachten en ouders van de ouderraad hielpen mee de aanhanger van meneer Henk vol te krijgen. Onze conciŽrge moest wel vier keer op en neer rijden om alles bij de Albert Heijn te krijgen. Daar waren ze er zo blij mee dat ze onze actie nog sponsorden met 40 euro.
Het geld dat is gespaard komt dit jaar ten goede aan een project in Ghana.