juf Annelies 50 jaar!
13 mei 2008


Je zult het niet geloven, maar het is écht waar: dinsdag 13 mei werd juf Annelies 50 jaar!
Die dag ging niet zomaar ongemerkt voorbij.

Heel vroeg stopte er voor het huis van juf Annelies een auto met daarin twee Sara's en een keurige chauffeur. Die brachten de jarige naar school. Van binnen en buiten was die helemaal versierd. Juf Annelies ging door een haag van zingende kinderen naar binnen, natuurlijk stevig vastgehouden door de beide Sara's.

Eenmaal binnen stond midden in de hal een gouden troon. Precies op de plek waar juf Annelies elke mogen iedereen die binnenkomt 'Goedemorgen' wenst. Maar vandaag waren de rollen omgedraaid. Nu wenste iedereen de juf een goedemorgen en werd ze natuurlijk ook gefeliciteerd. Én bedolven onder de bloemen, tekeningen en cadeautjes.

Daarna was het feest nog niet over: iedereen ging naar de Ridderzaal en daar werd een lied voor de jarige gezongen. En ondertussen werd de juf omgetoverd in een echte Sara. Daarna kreeg ze het cadeau van de school: een spiksplinternieuwe stoelenset. Toen was het de beurt aan de juf: ze bedankte iedereen hartelijk voor de verrassing, de handjes, tekeningen, bloemen en het grote cadeau. Iedereen kreeg een traktatie "want dat hoort als er iemand jarig is…", aldus de juf.


"Wie zijn die twee zwijgende Sara's toch?"