Carnaval
1 februari 2008

En toen was het weer carnaval! Het feest begon met het bewonderen van elkaar en daarna een lange polonaise door de hele school. Daarna naar je eigen klas. Veel kinderen hadden een playback-act ingestudeerd. Het was dus tijd voor de voorrondes. Nadat iedereen zich van z'n beste kant had laten zien moest er gekozen worden. Wie mag zijn of haar groep vertegenwoordigen in de grote finale in de Ridderzaal? Dat kiezen was spannend. In groep 8 moest zelfs geloot worden!
Na de pauze ging iedereen naar de Ridderzaal. Voordat we konden beginnen werden we al 'overvallen' door de Raad van 11 en de prins en zijn adjudant. Ze hadden ook een (Grols!) dweilorkest meegenomen. Het was dus meteen een dolle boel. Daarna de finale. Het was knap, lief en grappig wat we allemaal te zien kregen. Gelukkig is er geen jury meer die hier de beste act uit moet zoeken! Het was voorbij voor je het in de gaten had.

's Middags was er natuurlijk de onovertroffen St. JorisCarnavalsBingo met de meest fantastische prijzen.

"Acht……

....entwintig!"