Aan het werk voor het bloemencorso
13 september 2008

Vrijdagmiddag voor de corso zijn de groep 5-6 en 7-8 alvast een kijkje wezen nemen bij enkele wagenbouwers.

Groep 5-6 is op de fiets, door de regen, naar het industrieterrein gegaan om daar te helpen bij 6kamp. Vorig jaar waren zij eerste en ook dit jaar willen ze hoge ogen gaan gooien.
De kinderen hebben een rondleiding gehad en konden dus al zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een wagen. Daarnaast hebben de kinderen geholpen bij het spijkeren van de bloemen. Vol enthousiasme werd menig bloem van een spijker voorzien.

Groep 7-8 heeft een kijkje achter de schermen genomen bij 't Hooiland. In een gezellig lekkende tent waar de stroom ook nog even uitviel werd ook hier volop geholpen. Na een goed uur waren er bijna 20.000 bloemen de revue gepasseerd en was er geen dahlia meer te vinden die van een spijker kon worden voorzien.

Al met al was het een gezellige middag en de beste manier om aan de Lichtenvoordse kermis te beginnen!
6kamp en 't Hooiland: bedankt voor de gastvrijheid!