'het Geheim van de St.Jorisschool' ontdekt!
14 november 2008

Op de oude en nieuwe St. Jorisschool zijn vele jaren vele kinderen (en leerkrachten) op zoek geweest naar 'het Geheim van de St. Jorisschool'. In de klassen, op de zolder en vooral in de kelder van de oude school werd met name door de leerlingen van groep 8 naar 'het geheim' gezocht. Je wilde toch niet van school gaan zonder het geheim te hebben ontdekt…
In de afgelopen jaren kwamen er vele (foute) oplossingen en nog meer vragen. Het steevaste antwoord op die vragen was altijd: "Als je het geheim ontdekt, weet je dat je het geheim ontdekt hebt".

En wat raar dat het geheim zonder een enkel probleem meeverhuisde naar de nieuwe school…

Sinds de eerste versie van www.st-jorisschool.nl op 7 oktober 1999 op het internet werd losgelaten was de pagina voorzien van een speciaal onderdeel. Inderdaad: een geheim onderdeel. Het was door iedereen te vinden maar het zou toch nog meer dan negen jaar duren voordat iemand het zou ontdekken. Op 14 november 2008 kregen we een mailtje van juffrouw Annemarie met daarin de oplossing.

Nieuwsgierig geworden? Beweeg de muis maar eens over de inktvlek die het puntje oven de i van St.- Joris (boven de vulpen) vormt in het menu hiernaast. En klik.

Alweer een geheim minder op de wereld…