Uit de mode show
3 oktober 2008

Uiteindelijk heeft groep 5-6 vrijdagmiddag 3 oktober de "uit-de-mode-show" uitgevoerd. Het was een gezellige show, met veel muziek. Zelfs juf Annemarie was onder de indruk, zij stond naast het podium.

We hebben de "uit de modeshow" gehouden omdat, we het zo gemeen vonden dat kinderen iemand uitlachen!! Daarom heeft juffrouw Annemarie als een voorbeeld opgetreden. Ze zij dat ze een kopje soep aan het eten was, en dat plotseling alles over haar mooie s-hirt was gevallen. Doordat ze haar kom soep perongeluk heeft laten vallen, dus heeft ze wel een nieuw s-hirt nodig!! Maar ja, ze had geen normale kleding meer in de kast liggen!! Dus had ze maar een s-hirt aangedaan wat echt niet meer kon., en toen ze de klas binnenkwam, lagen alle kidneren in lachen uit!! Die juf die had een s-hirt aangetrokken... dat zo uit de mode was!! En ze deed eerst een beetje verdrietig eigenlijk.

Van Sarah Paashuis uit groep 5

Het is zover, tijd om de uit-de-mode-show te houden. Iedereen moest s,middags naar school in vloekende kleren. Eindelijk was zo ver de muziek ging aan het feest kon beginnen. We begonnen met de eerste groep die hun kleren ging showen. Juf Annemarie hield en omschreef alles wat de kinderen droegen Iedere keer wanneer een groep was geweest gingen ze allemaal op het podium staan en er werd een foto gemaakt. Waarom we de uit-de-mode-show hielden was omdat juffrouw Annemarie een keer binnenkwam in lelijke kleren. Iedereen lachten haar uit en haar voorstel was om 3 okt. 2008 ook in lelijke kleren naar school te gaan....

Door Diede Venderbosch uit groep 6

vrijdagmiddag 3 oktober hebben de knideren van groep 5 en 6 uit de mode show gehouden. Iedereen mocht gekke klding aan. Ze zagen er heel gek uit. Juffrouw presenteerde heel goed.

Van Tim Zents uit groep 5

Op 3 oktober was de uit de mode show. Groep 5 en 6 gingen met andere kleding naar school. We deden het omdat we niet iemand andes gingen uitlachen, want dat is niet aardig.

Van Lisa Geboers uit groep 5

We hielden een uit de mode show. Omdat we juffrouw binnen zagen lopen in rare kleren. Toen besloot juffrouw om een uit de mode show te doen. Ze zij tegen iedereen dat ze vrijdag 3 oktober het gaan doen. Elk kind kwam met verschillende kleren op school. We begonnen met de eerste rij en ze liepen op het podium. Naar elke rij gingen ze een foto maken. Toen was de tweede rij aan de beurt. Ze hadden allemaal weer andere kleren aan. Het was wel een heel leuk feest. Waar iedereen van kon genieten.

Door Maarten Tenten uit groep 6