Slag(t)bal Jozef-Joris
26 juni 2008

26 juni 08 was de slagbalwedstrijd van St. Jozefschool groep 8 en de St. Jorisschool groep 7 en 8. De Jorisschool mocht beginnen als slachtparty. We liepen gelijk al uit met een voorsprong 13-0. Toen was de Jozefschool aan slag. En zij maakten 13-10. Toen wij weer en wij maakten 16-10.De Jozef maakten toen 16-14. Toen was het rust. Pauze, lekker drinken en een snoepje. Toen gingen we verder de Jozef mocht, ze hadden nog maar een paar uitjes maar nog geen 5 uitjes. Toen maakten ze 16-16 en toen waren wij.

En toen maakten wij 52-16 dat was echt heel goed, een heel hoog cijfer. Wij hadden 4 keer homerun en zij maar een keer. Later waren hun weer en toen maakten ze 52-28. En toen was de wedstrijd afgelopen. Wij waren heel erg blij maar de Jozef niet omdat, als ze wonnen dan mochten ze de beker houden maar dat is niet gelukt want wij hebben dik gewonnen!! We hebben de beker nu een jaar en dan komt de volgende wedstrijd.

Later toen we nog in de sporthal waren kregen we allemaal spandoeken van onze fans. En daarmee renden we de hele hal door en we zaten te rennen en te juichen. 's Middags toen we op school kwamen, gingen we een ere rondje maken door de school, en toen kregen we allemaal stikkers en die plakten we op ons gezicht. We gingen in polonese naar alle klassen en toen met de beker en de Jorisvlag rond.

Gemaakt door Nancy Dankbaar en Marieke Tenten (groep 7)