Sjors Siemes bijna voorleeskampioen van Lichtenvoorde
16 februari 2008

Afgelopen zaterdagmiddag was het eindelijk zover: de halve finale van de voorleeskampioenschappen. Vertegenwoordigers van tien scholen (twee jongens en acht meisjes). Sjors was pas na de pauze aan de beurt. Hij las perfect voor, nog beter dan in de finale op school. Meester Godfried wist het zeker: de beste tot nu toe.
Toen kwam Sanne Toebes uit Zieuwent. En toegegeven: ze las ook erg goed. Dat komt natuurlijk omdat Sanne ooit in groep 1 nog leerling van de Joris was…
De jury had lang werk. In de tussentijd had Sjors met de andere kandidaten een mini-cursus streetdance. Niet echt de grootste hobby van Sjors. Toen kwam de jury terug. Om een lang verhaal kort te maken: ze kozen voor Sanne. Misschien wel gelukkig voor Sjors want aan de prijs was ook drie maanden gratis streetdance verbonden.

Natuurlijk heeft de jury altijd gelijk maar voor ons is het duidelijk: Sjors is en blijft ónze beste voorlezer!