St.Jorisdag
9 juni 2009

Was het nou echt een draak of toch meester Godfried? En was het nou de koning of juf Wilma? Enne die Joris…leek die niet op juf Dorian? Met een spannend toneelstuk over Joris die de draak verslaat zijn we dinsdag de St. Jorisdag begonnen. Alle juffen en de meester hadden een rol in dit spannende verhaal. Gelukkig liep het allemaal goed af en leefden Joris en de prinses nog lang en gelukkig!

Daarna was het de beurt aan de kinderen: 's ochtends was er een spellencircuit voor de kinderen van groep 4 t/m 8 en gingen de kinderen van groep 1 t/m 3 op vossenjacht. En dat waren superspeurneuzen want al na 30 minuten waren sommige groepjes klaar. Gelukkig staat er een prachtig speeltoestel in 'de arena' en hebben we ons daar prima vermaakt. 's Middags waren de rollen omgedraaid en ging groep 4 t/m 8 in het centrum op zoek naar de marktkoopvrouw, de kunstschilder, de ridder en heraut, etc. terwijl de andere kinderen alle spelletjes konden doen. Gelukkig werkte het weer mee en barstte pas na afloop de bui los…

Graag willen we alle papa's en mama's bedanken voor hun hulp want zonder jullie hulp kunnen we deze activiteiten niet meer organiseren. Een speciaal woord van dank deze keer voor de leerlingen van het Marianum die ons zo goed geholpen hebben met de spelletjes en als vos!