Kerstmis
16 december 2009

Op woensdag 16 december was het dan zover. Na het verhaal van de adventsviering, mochten de kinderen nu echt achter de sterren aan. Trots liepen de kinderen met hun prachtige zelfgemaakte lampionnen de route die door de sterren werd aangegeven. Tijdens deze route konden de kinderen kijken en luisteren naar het kerstverhaal dat op verschillende locaties werd uitgebeeld.
De foto's hieronder laten zien dat het een geweldige kerstviering was, volop sfeer en gezelligheid en zelfs een beetje sneeuw.

Thema kerst in groep 1-2b
Wat ging het thema kerst snel voorbij, maar het was erg gezellig. We mochten sterren maken, figuurtjes maken van strijkkralen, we moesten allemaal een lampion van pompom maken, in de bouwhoek mochten we een kerstboom bouwen, van de klei hebben we Jezus in de kribbe gemaakt met Jozef en Maria erbij en in de huishoek lagen kerstmutsen en mocht je een rendier zijn.

Kindje wiegen in groep 1-2b
Het broertje Remy van Merlijn kwam bij ons in de kring kijken. Remi is al wel een grote baby, maar dit maakt niks uit. Hij heeft gezellig in de kring gekropen, toen wij kerstliedjes voor hem gingen zingen.
Wij mochten voor hem een toren maken, maar de toren bleef echt niet lang staan hoor! Gelukkig wilden alle kinderen uit de groep heel graag de toren weer voor hem maken. Ook mochten we om de beurt Remy nog even vasthouden.
Wij vonden het erg leuk dat Remi bij ons in de kring was!