Kids-dance
18 & 25 november 2009

Op 18 en 25 november kwam Sanne Tenten bij ons op school om kids-dance lessen te geven aan de kleutergroepen en groep 3.
Sanne weet een heleboel moeilijke kids-dance passen, maar de kinderen konden al snel heel goed meedoen!
De kinderen hebben erg genoten van deze leuke lessen, kijk maar naar de foto's!

Dit schrijft Sanne zelf:
Op woensdag 18 en 25 november was het dan zover. Ik mocht Kids-Dance lessen geven op mijn oude basisschool, aan groep 1,2 en 3. We begonnen de lessen met een fanatieke warming-up. De jongens en meiden deden allemaal heel goed mee en konden goed heen en weer zwaaien met hun kontje en heel hoog springen. Daarna volgde het oefenen van de pasjes: van de discotik tot de opschuifpas, de kids hadden het snel onder de knie. Eenmaal de pasjes onder de knie, dan is het tijd voor het grote werk. Het aanleren van een echt dansje, we leerden de Regendans van Kabouter Plop en natuurlijk een echt Sinterklaasje: zwaai heen en weer van Jochem van Gelder. Wat ging dat goed! Als afsluiter deden we een spelletje. Stopdans! Ook dat ging goed met fanatieke winnaars! Ik vond het twee hele leuke ochtenden en kom graag nog een keer terug.

Groetjes Sanne Tenten (Kei Fit)