NME groep 5
13 november 2009

Vrijdagmorgen 13 november zijn we met groep 5 naar de NME les over kleur bekennen geweest. Daar hebben we in groepjes gewerkt aan allerlei opdrachten. Vier kinderen willen hier iets over vertellen.

Groep 5 ging naar de n.m.e.De moeders reden. Daar gingen we kleuren bekennen.We gingen in groepjes werken. Bij opdracht 3 waren er wandelende takken. Bij opdracht 4 warren 2 vuurbuik padden. Bij opdracht 6 waren verkleedkleren.Iedereen kreeg een werkboekje. Er was veel te leren.
Sommige begonnen bij opdracht:1. En sommige begonnen bij opdracht:2. En sommige begonnen bij opdracht:3. En sommige begonnen bij opdracht:4. En sommige begonnen bij opdracht:5. En sommige begonnen bij opdracht:6.
En er was nog een extra opdracht. Na de tijd vertelde ze nog wat. Toen vroeg ze of er nog vragen waren. Daarna gingen we weer naar school.

Van Femke en Floor

Groep 5 ging naar de n-m-e. Eerst moesten we op de grond gaan zitten en werd de opdracht uitgelegd. Toen moesten we in groepjes gaan werken. Opdracht 1 was spelen met licht. Dat was een soort lamp. Die scheen op een diamant. Toen kwam er een kleine regenboog. Opdracht 2 was spelen met kleuren. Je moest met rood geel en blauw andere kleuren maken. Opdracht 3 was met schudkleuren werken. Daar stonden 3 bakken met wandelende takken. Bij opdracht 4 waren vuurbuikpadden. Bij opdracht 5 moest je eenden in kleuren. Bij opdracht 6 waren kleren die je aan kon trekken. En toen gingen we terug naar school.

Lars en Matteo