Finale Popstars (groep 7-8)
30 januari 2009

We moesten allemaal een keer met muziek les optreden. Toen zijn er 3 groepjes uitgekozen die door mochten naar de finale. Het eerste groepje bestond uit: Marieke,Nina,Sanne en Saar het tweede groepje bestond uit: Timo,Jesper en Boet en het derde groepje bestond uit: Kim,Maartje en Carmen.

Het was vrijdag ochtend om half 11 iedereen moest naar de Ridderzaal. Er kwam er een jury dat was een verrassing want daar kwamen SoeT aan (Sophie en Tessa) dat was heel leuk.

Als eerste begon het derde groepje met het liedje I'm Yours toen ging het eerste groepje met het liedje Kung Fu Panda en toen kwam het tweede groepje met het liedje baas van het land. De jury ging even weg om te overleggen. Toen ging er even een andere groep wat doen.

Toen kwamen ze weer terug en gingen eerst de winnaar bekent makenů. En de winnaars waren Marieke,Nina,Sanne en Saar ze kregen een mooie oorkonde en ze mochten het liedje nog een keer zingen. Daarna ging SoeT optreden. Dat was ook heel leuk. Het was een hele leuke ochtend.

Carmen Tenten