Verjaardag van juf Ramona en juf Marieke groep 3b
3 juli 2009

Vrijdag 3 juli hebben wij onze verjaardag gevierd. Ieder kind heeft vooraf een "verlanglijstje" geschreven met de wens wat we die dag zouden gaan doen. Heel duidelijk was dat ze graag een taartje of een ijsje wilden en naar de Arena wilden om of te voetballen, vissen of te spelen in de speeltuin. De keuze was dus niet moeilijk.
Aan iedere wens konden we tegemoet komen en het weer werkte goed mee. Na eerst lekker gesmuld te hebben van een zelf samengesteld taartje en ranja met een toverrietje gingen de kinderen in optocht naar de Arena voorzien van laarzen, hengels, schepnetjes en emmers.

Wat hadden de kinderen een plezier en er werd van alles gezien, gevonden en gevangen. Hoornschelpen, libellen, voorntjes, salamanderslakken, wikke, cichorei enz. Onbekende dingen werden opgezocht op de natuurkaarten. Voor een verkoeling werd gezorgd. Alle kinderen hadden beet, want in een waterbak moesten ze allemaal een eigen vis vangen. Hier beleefden ze veel plezier aan en de verfrissing was van harte welkom, want warm was het wel.
De kinderen, maar ook de juffen hebben een leuke dag gehad.