Handbaltoernooi
26 september 2010

De meisjes:
De kinderen die mee deden aan het handbaltoernooi, gingen naar de sprothal. Er hing een papier naar welke kleedkamer je moest. Sommige meisjes zaten al in de kleedkamer want die waren wat eerder, en sommige die waren iets te laat. De eerste wedstrijden begonnen, de Jorisschool werd nog niet genoemd. Eindelijk naar een wedstrijd moesten de meisjes naar de kleedkamer want na die wedstrijd moesten hun handballen. De wedstrijd was afgelopen en de Jorisschool was aan de beurt. Sommige meisjes moesten op de bank wachten totdat er eentje moe was, of gewoon gewisseld werd. Maar sommige mochten meteen het veld in om handbal te spelen. De eerste wedstrijd ging niet zo goed, die hadden we verloren. We gingen met zun allen naar de tribune om te kijken naar de wedstrijden. Totdat weer hun naam wordt geroepen, ze lopen met zun allen naar de kleedkamer. Ze lopen het veld op, en nu mogen weer andere kinderen het veld in. Deze wedstrijd verliezen we ook. Dat gaat niet zo goed denken we. De derde wedstrijd moeten we tegen de st. jozef en die hebben we natuurlijk wel weer gewonnen. Naar weer een lange tijd wachten mogen we de laatste wedstrijd spelen, die hebben we alweer verloren. Maar het was leuk om te doen. En de meisjes gingen op dezelfde dag naar huis.

Lotte Pillen (groep 7)

de jongens: