IJspret
5 en 7 januari 2010

Dinsdagmorgen 5 januari hadden de kinderen uit groep 4 een hele speciale gymles.
De bus vol met schaatsen en sleeŽn bracht de kinderen deze ochtend niet naar de sporthal, maar richting de schaatsbaan. Nadat iedereen zijn schaatsen aan, mutsen op, dassen om, handschoenen aan en sleeŽn startklaar had, kon de ijspret beginnen. Na een klein uurtje ijsplezier, ging groep 4 moe maar voldaan weer op weg naar school.

Tijdens deze gezellige morgen zijn er foto's genomen van de kinderen. Deze hangen bij groep 4 voor het raam. Wil je foto's bestellen? Vul dan het formulier in dat te vinden is in het mandje bij de ingang van groep 4a. Dit kan tot en met vrijdag 22 januari. De kosten per foto zijn Ä0,20. Dit graag betalen bij het afhalen van de foto's.

Donderdagmiddag 7 januari hadden we schaatspret met groep 5 en 6.
Om 12.45 uur werden alle schaatsen, sleeŽn, tassen, kinderen en juffen in de bus geladen. Op naar de schaatsbaan! Eenmaal aangekomen moesten alle spullen natuurlijk weer worden uitgeladen, aangetrokken en opgeborgen. Hť, hť, een hele klus voordat iedereen de veters gestrikt had, mutsen op en handschoenen aan. Al voor dat de laatste op het ijs stond, waren de eersten al onder de sneeuw bedolven. Menig rondje werd er geschaatst, gesleed, en gegleden. Ook enkele blauwe plekken konden natuurlijk niet uitblijven. Schaatstalent is er volop in deze klassen. De tijd vloog ook om en 14.45 uur moest alles moe, maar voldaan weer ingeladen worden.
Het was een super gezellige, sportieve middag!