Kerstmis
Is er nog plaats voor ons?
16 december 2010

's Middags om 16.55 uur kwamen alle kinderen in hun mooiste kleren, sommigen zelfs op hoge hakken, door sneeuw en wind naar school. Ze mochten meteen naar binnen en ja er was plaats voor iedereen. De viering begon in de Ridderzaal met het verhaal van Vadertje Panov dat door kinderen uit meerdere groepen werd uitgebeeld. Alle groepen hadden voor dit verhaal een lied ingestudeerd, waardoor het een hele gezellige en sfeervolle viering werd waar iedereen aan meegeholpen heeft.

Na afloop gingen alle kinderen naar hun eigen groep waar ze samen gingen genieten van een heerlijke broodmaaltijd. De tafels waren mooi gedekt en de ouderraad heeft voor lekkere dingen gezorgd. Intussen konden de ouders gezellig samen zijn in de Ridderzaal onder het genot van een kop koffie en een glas glühwein. Om 19.00 uur stonden buiten de groepen 6-7 en 7-8 klaar om kerstliedjes te zingen zodat iedereen met een heerlijk kerstgevoel, samen wandelend door de sneeuw naar huis kon gaan.