MI-thema 'Kunst' groep 1, 2 & 3
14 mei 2010

De kinderen van groep 1, 2 en 3 hebben de afgelopen weken gewerkt met het MI-thema kunst. De kinderen van groep 1 hebben prachtige kunstwerken gemaakt in hun eigen groep.
De kinderen van groep 2 en 3 hebben deze keer samen gewerkt. Dat was erg spannend, want de kinderen van groep 2 konden zo alvast een kijkje nemen in groep 3. Voor de kinderen van groep 3 was het ook weer eens heerlijk om nog even in de huishoek en de bouwhoek te mogen spelen.

Alle kinderen hebben deze periode keihard gewerkt aan allerlei kunstwerken. Er zijn ontzettend veel prachtige kunstwerken gemaakt, en natuurlijk is het dan geweldig als alle papa's en mama's naar de kunstwerken mogen komen kijken. Daarom was de ridderzaal omgetoverd tot een echt museum, compleet met bewaking voor de mona lisa's .

Er waren heel veel mensen in het museum, en dat was natuurlijk GEWELDIG voor de kinderen! Wat waren ze trots!