Maandsluiting
26 februari 2010

Deze maandsluiting begon met een geweldig optreden door de kinderen van groep 1-2A. Zij lieten zien wat ze allemaal geleerd hadden over de Olympische spelen. Nou, dat was heel veel. De 5 Olympische ringen, schaatsers, kampioenen, medailles, bloemenmeisjes, het podium en ook het Wilhelmus, ze konden overal over vertellen of hun kunsten laten zien. Daarbij werden ze aangemoedigd door alle fans die er met hun oranje petjes en shirtjes prachtig uitzagen.

Groep 6 liet zien hoe je kunt improviseren met vier krukjes. Improviseren doen ze vaak tijdens de dramalessen. Ze maakten met z'n vieren een spannend verhaal, de krukjes dienden als autostoelen. Tijdens de rit werd er volop gekletst, terwijl de chauffeur ook intussen nog de aandacht bij de weg moest houden.

Deze maandsluiting was ook een maandsluiting met extra veel muziek. Het was de grote finale van POPSTARS. Alle kinderen van groep 7 en 8 hebben de afgelopen maanden voor hun klasgenoten als echte POPSTARS opgetreden en live gezongen. Alle kinderen hebben hun talent laten zien, maar toch waren er drie optredens die als beste zijn gekozen. Carmen en Saar, Pien en Carlijn en Lynn. Ze deden het allemaal heel, heel erg goed. Vandaag werd door een echte jury de beste Popstars uitgekozen.

De jury bestond uit Merel, Wesley en Job W. uit groep 6 en als verrassing kwam het duo TWICE jureren: Noor Weelink en Ymke Steentjes.

Tijdens het jury-overleg kwam de verrassing van de dag, namelijk een optreden van K3. De jongens Boet, Tom en Ebbe zagen er geweldig uit. Daarna werd het echt spannend want wie zou er nu gaan winnen? De beslissing was dan ook erg moeilijk, maar uiteindelijk gaven de juryleden de meeste punten aan…………Pien en Carlijn. Gefeliciteerd!

Als afsluiting volgde nog een optreden door Twice. Al met al was het weer een supergezellige maandsluiting.