Schoolplein in een groen jasje
2 oktober 2010

Wie denkt dat er alleen maar kinderen op school aan het werk zijn heeft het mis: Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de vaders. Niet om te rekenen of lezen, maar wel om de handen uit de mouw te steken. Met vereende krachten werd ons schoolplein afgelopen zaterdag voorzien van 'een groen jasje'. Als afscheiding om de schommels is bamboe aangeplant en op het schoolplein zijn een paar hagen aangeplant waar de kinderen zich achter kunnen verstoppen en tikkertje om heen kunnen doen.

Het beplanten van het schoolplein is een idee van groep 7 van vorig jaar. In hun taalboek stond een les waarin de leerlingen moesten nadenken over wat er wel mag veranderen op school. Het plan om het schoolplein te 'vergroenen' en zo ook nog verstopbosjes te krijgen werd helemaal uitgewerkt. En aan juf Annelies gepresenteerd. En die vond het zo'n goed plan dat het nu écht uitgevoerd is!
Nu maar hopen dat de planten goed aanslaan en snel iets meer body krijgen!
Alle papa's en kinderen die meegeholpen hebben: Bedankt voor jullie geweldige hulp!