3 december 2010

Op vrijdag 3 december was het eindelijk zover, Sinterklaas kwam bij ons op de St-Jorisschool. Om kwart over acht werd hij met een vrachtwagen gebracht. Eerst dachten we dat hij alleen kwam, want we zagen niet één piet. Maar toen de laadbak open ging, kwamen daar de pieten tevoorschijn met een kinderwagen vol babyspeelgoed! De babypiet was niet meer verdrietig, dus hij had al onze babyspullen niet meer nodig.

We zijn ook allemaal bij Sinterklaas in de ridderzaal geweest. Samen met de pieten hebben we gezongen en gedanst en ook hebben we met Sinterklaas gekletst. Aan het eind van het bezoek kregen we lekkere pepernoten en een zak vol cadeaus!

Wij van groep 5 t/m 8 hebben Sinterklaas dit jaar een handje geholpen. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om een mooie surprise voor iemand anders te maken.
Aan het eind van de dag hebben we met z'n allen Sinterklaas en de pieten uitgezwaaid.