Juf Anja ziet Sarah
24 mei 2011

Zoals gewoonlijk is juf Anja vandaag op school voor de muzieklessen. Maar vandaag is er ook iets bijzonders. Morgen wordt juf Anja 50 jaar! Dus dat betekent vandaag een feestje op school. Aan het eind van de middag verzamelen alle groepen zich in de ridderzaal. Groep 1-2a heeft voor juf Anja prachtige bloemen gemaakt. Zij staan klaar in een erehaag als juf Anja binnenkomt. Door alle kinderen wordt ze toegezongen met een speciaal voor haar geschreven lied. Ondertussen bieden de kleuters haar glunderend de bloemen aan.

Als juf Anja op het podium staat moet ze eerst drie vragen beantwoorden om bij "de club der wijzen" te kunnen horen. Gelukkig lukt dit dus nu kan het gebeuren... juf Anja wordt omgetoverd tot Sarah. Wat ziet ze er prachtig uit! We wensen haar heel veel plezier morgen met haar 50ste verjaardag: "Lang zal ze leven!". Met wat lekkers van juf Anja gaan we terug naar de klas. Voor Sarah is het feest begonnen!