Schoolvoetbaltoernooi
7 & 14 april 2011

woensdag 7 april 2011
De éérste keer: Op school kregen de kinderen die mee deden aan schoolvoetbal kregen een blaadje met daarop, alle wedstrijden. De kinderen van schoolvoetbal mochten eerder uit school om zich klaar te maken voor de wedstrijden. Toen iedereen op het Longaveld was, gingen we naar de kleedkamer, om alles een beetje te bespreken. Maar onze coach Floor was er nog niet. De éérste wedstrijd begon alweer, en juf Floor was er nog niet. Toen we net wouden beginnen kwam juf Floor eraan rennen. We hadden al een opstelling gemaakt, dus dat was wel handig. Anders wisten we ook niet waar iedereen moest staan. Het waren allemaal hele leuke wedstrijden we hebben ze niet allemaal gewonnen maar toch zijn we door naar het volgende toernooi.

woensdag 14 april 2011
De tweede keer en de laatste keer: Op school kreeg je weer een nieuw blad met de nieuwe wedstrijden erop. We mochten weer wat eerder naar huis om ons klaar te maken. We verzamelde op het Longaveld bij de poort. Toen iedereen er was keken we samen even naar het blad tegen wie we allemaal moesten. De wedstrijden begonnen, ze waren allemaal heel lastig. We kwamen wel in de finale. De finale was super spannend, eerst werd het 1-0 voor de tegenpartij, Nanne stond als wissel maar toen zei er in kwam werd het meteen 1-2 voor de Jorisschool. Maar de tegenpartij scoorde weer en toen werd het penalty's schieten. De penalty's verloren we net, ondanks de goede keeper die we hadden. We waren niet door naar het volgende toernooi maar we kregen wel een hele mooie beker.

Lotte Pillen (groep 7)