5 december 2011

Eindelijk is het dan zover... Zal Sinterklaas wel op school komen? En hebben de Pieten onze mutsen wel weer meegenomen? Ze hebben ze wel heel lang geleend. Om 8.20 uur kwamen ze eindelijk aan met een brandweerauto. Americo was natuurlijk eerst verdwaald en daardoor flink moe geworden.

Nadat alle kinderen naar de klassen zijn gegaan kon het grote feest beginnen. De groepen 1 tot en met 4 hebben gezellig gewerkt in de klas en mochten 's morgens al een bezoekje brengen aan de Sint in de Ridderzaal. Daar hebben veel kinderen een optreden gedaan voor de Sint en natuurlijk konden de Pieten niet achterblijven.

De kinderen van groep 5 tot en met 8 hebben de Sint geholpen en maakten een surprise voor een klasgenoot. Het voorlezen van de gedichten en het uitpakken van al dat moois heeft wel een hele ochtend geduurd. Vandaar dat deze kinderen 's middags naar de Sint konden. Al met al was het een erg geslaagde dag!