Vastenactie
15 april 2011

De vastenactie met als titel "Handen uit de mouwen voor de Filippijnen" was een groot succes. Alle kinderen, leerkrachten en ouders van de Jorisschool hebben zich enorm ingezet voor het goede doel. Ten eerste kwam er veel geld binnen door de spaarpotjes. Ten tweede was er een actieavond op school op vrijdagavond 15 april van 18.00 - 20.00 uur met allerlei leuke activiteiten.

Zo werden er door de kinderen van groep 1 t/m 4 mooie kunstwerken en cadeaus gemaakt die verkocht werden op een heuse veiling. De kinderen van groep 5 zorgden voor een professionele look en gezellige aankleding van de school. De spelletjes, film en WII spelen in de lokalen werden goed bezocht. De kinderen van groep 6-7-8 hadden veel werk gemaakt van de living statues en de modeshow (met een echte catwalk). Wie zin in een versnapering had kon goed terecht in een van de twee restaurants. Ook buiten waren er allerlei activiteiten en werden zelfs de viooltjes verkocht.

In de paasviering van 19 april is totaalopbrengst van 1684,04 euro bekend gemaakt en dit zal naar de Filippijnen worden overgemaakt. Allemaal hartelijk bedankt namens de kinderen uit de Filippijnen.