Avondvierdaagse
20, 21, 22 en 23 juni 2012

DAG 1: we moesten verzamelen op de markt, daar ging iedereen starten. Het was erg spannend voor de kinderen van de onderbouw,die deden de speeltuinroute hun moesten 5 km lopen. En de kinderen van de bovenbouw deden de 10 km route. De onderbouw ging naar de Kindervreugd. En de bovenbouw ging naar Vragender. We kregen allemaal wat lekkers op de pauzeplaats voor de kinderen was er ranja/cola/sinas en een heerlijke koek. En toen we terug naar de markt gingen kregen we nog een klein snoepje voor onderweg. Onderweg zongen we onze stembanden kapot. Toen we weer op de markt waren gingen de meeste kinderen een heerlijk ijsje halen.

DAG 2: de weersvoorspellingen waren niet best. Daardoor vertrok iedereen een half uur eerder. Dat veroorzaakte nog wat problemen. Sommige kinderen kwamen te laat. Maar gelukkig kwam alles goed. En natuurlijk kun je de regenjas niet vergeten. De onderbouw ging naar Speeltuin De Schatberg. En de bovenbouw ging naar Zieuwent. Iedereen moest voor 9:30 binnen zijn wegens het noodweer. Dat is ook bij alle groepen gelukt. Toen je binnen kwam kon je weer zo'n heerlijk ijsje halen, maar de meeste gingen naar huis.

DAG 3: Iedereen moest weer verzamelen op de markt, de een na laatste dag was aangebroken. Vandaag gingen we weer de gewone tijd vertrekken sommige hadden nog een regenjas en dat was niet overbodig. Vlak voor de start begon het vreselijk te regenen. Wij vluchtten een deur binnen die de vader van Nanne voor ons had opengemaakt. Zo zaten we lekker droog. De onderbouw ging naar De Bleek. En de bovenbouw naar de Harreveld. Onderweg stond Jan-Willem langs de route. Hij had voor iedereen een een ijsje. Dat was super! Toen we terug op de markt zagen we ons zelf op het grote scherm. En nu bleef iedereen langer want het was vrijdag en morgen hoefde je dus niet naar school. Je zag de ene met een ijsje lopen en de andere met een overheerlijke cocktail.

DAG 4: iedereen moest weer op de markt verzamelen. De laatste dag. Eigenlijk is het nu een 'smorgens4daagse. De onderbouw ging naar de Els en de bovenbouw ging naar Lievelde. De bovenbouw liep met groep 5,6,7,en 8 in een groep naar Lichtenvoorde en het was hetzelfde voor de groepen 1,2,3 en 4. We kregen er ook nog een mooie medaille. En toen we onderweg waren naar de markt zat iedereen te denken "woar blif dat snoep now?" en toen we in Lichtenvoorde waren toen stroomde het snoep binnen. En 's middags was het zoals elk jaar een dik groot feest met bier en andere dranken.

En we bedanken de verzorgers en de begeleiding voor alles wat ze voor ons hebben gedaan!!!

Douwe Duijn en Teun Wopereis (groep 8)