Herhalingsles KlasseKids
9 november 2012

We hebben een herhalingsles gehad van Klasse Kids. In het begin moesten we een high five geven Aan Aukje en Ben. Ben en Aukje zijn onze Klasse Kids leraren.
We hebben een nieuwe oefening geleerd het spel heet: Eilanden. Dan moet je van het ene eiland naar het andere en dan moet je een welkomst zin en dansje leren en dan kom je bij het andere eiland aan en daar is weer een andere zin en dansje. Je mag fantasie woorden bedenken maar de zin blijft bij hetzelfde eiland.

Een andere oefening was dat er van 1 tot en met 10 aan cijfers op de grond lag en dan moest je met de groene en de rode pet moest je bij een cijfer leggen om aan te geven hoe goed het gaat in de klas en dan moest je vertellen waarom jij de pet daar hebt neer gezet.Dit was Klasse Kids.