Leve de Liefde! Groep 5 en 6 naar Introdans
19 november 2012

We hebben vorige week dinsdag dansles van Lobke gehad. Het was super leuk. Toen gingen we naar de Storm naar de show. En die show was leuk. Het ging over Leve de Liefde En het ging over dansen. We waren er met veel andere scholen. Er waren 10 dansers. In de zaal zitten wel tussen de 40 & 100 kinderen en juffen en meesters. Het duurde een uur, toen was de show klaar. De dansers kwamen uit verschillende landen. Uit Frankrijk, Italie, Spanje, Canada en Nederland.

Geschreven door Dante en Siebe

Wij hebben pas dansles gekregen van Lobke. Toen hebben we een dansje geleerd. Ze zei dat we nog een keer een voorstelling krijgen. En die dans was een soort samenvatting van de voorstelling. En die voorstelling was op 19 november. Toen was het maandag, we gingen naar de voorstelling. Er waren veel kinderen en andere scholen. Er deden mensen mee uit verschillende landen. Ze deden veel knappe kunstjes. De kostuums waren ook leuk. Er waren grappige dansen. Maar ook vieze. Toen het was afgelopen mochten we ook vragen stellen. Daarna moesten er veel kinderen naar de wc. Daarna gingen we weer in de auto's naar school. Toen we er waren mochten we meteen naar huis.

Geschreven door Puck en Danée

Hier de gehele dans die wij hebben geleerd: