Opening van de kleuterschool in Huaycuñuta
10 juli 2012

Tijdens onze schoolvakantie is op dinsdag 10 juli jl. in Peru het kleuterschooltje geopend. Voor mij nog steeds ongelooflijk en heel bijzonder is dat het de naam "Anja" heeft gekregen.
Vele kleuters kunnen nu op dit schooltje onderwijs gaan volgen en hebben daardoor kans op een betere toekomst. Het is gebouwd door de dorpsbewoners, zij hebben een prachtige prestatie geleverd. Walter Meekes heeft deze prachtige foto's gestuurd. Zijn verslag over de opening is te lezen op:www.stichtinghope.org

Dit schooltje is mede dankzij de bijdrage van onze school tot stand gekomen. Hiervoor wil ik jullie nogmaals heel hartelijk danken!

Volgend jaar mei gaan John en ik weer voor twee weken naar Peru en we zullen uiteraard o.a. het schooltje gaan bezoeken. We hebben er nu al zin in.

Ik wil dan ook heel graag alle kinderen, ook de kinderen in Peru een heel fijn schooljaar toewensen!

Hartelijke groet,
Juf Anja