Nationaal Schoolontbijt
31 oktober 2012

Samen ontbijten
Iedereen vindt het de gewoonste zaak van de wereld dat je eerst benzine in je tank moet gooien om te kunnen rijden. Of een accu moet opladen voor je een laptop of mobieltje kunt gebruiken. En wij zelf? De eerste maaltijd van de dag is niet zomaar bedacht. Ons lichaam heeft het 's nachts zonder eten moeten doen. Om goed te functioneren en presteren hebben we na het opstaan weer voedsel nodig. Het ontbijt is dus eigenlijk een onmisbare maaltijd.

Om het belang van een goed ontbijt extra onder de aandacht te brengen hebben we op woensdag 31 oktober met alle kinderen op school ontbeten. Met dank aan Jumbo Lichtenvoorde die er voor heeft gezorgd dat alle groepen werden voorzien van gezonde bruine boterhammen, bolletjes en krentenbollen!