Schoolreisje groep 5 en 6
26 juni 2012

Wij zijn op schoolreisje geweest met groep 5 en 6. Om half negen vertrokken wij met een dubbeldekkerbus. In de bus kregen we allemaal tips van de juffen. Uiteindelijk kwamen we er achter dat we naar Hellendoorn gingen. Na een uur rijden kwamen we aan bij Hellendoorn. We hadden een plek afgesproken waar we moesten verzamelen. Je mocht met je vriendjes of vriendinnetjes rond lopen door het park. Je had veel attracties zoals de rioolrat maar ook attracties waar je nat van wordt, zoals de wildwaterbaan. Rond drie uur gingen we naar huis met de dubbeldekkerbus. De terugweg was er een film in de bus van Mister Bean. We verzamelden bij school en iedereen mocht naar huis. Het was een superleuke dag voor groep 5 en 6.

Nina en Emma Fiselier.

Schoolreisje 26 juni groep 5 en 6.
We gingen in de ochtend naar school. Daar stond een dubbeldekker klaar om ons weg te brengen. Toen gingen we naar Hellendoorn. De juf ging betalen anders konden we er niet in. We kregen een kaart van Hellendoorn. Daarna kregen we de regels van de juf en toen gingen we spelen in het park. Aan het eind weer terug met de dubbeldekker en toen mochten we filmpjes kijken van mr Bean. Toen waren we weer bij school en iedereen was toen moe.

Dirk en Kalle