5 december 2012

Eindelijk is het dan zover... Zal Sinterklaas komen? En hoe zal hij komen? Met een mooie auto, met de brandweerauto, met een vrachtwagen of met een koets..
Alle kinderen stonden met spanning op Sinterklaas te wachten. Plotseling zagen we een hele snelle piet voorbij komen op een super snelle fiets en al snel zagen we ook Sinterklaas met een piet op een wel heel bijzondere fiets zitten. Deze fiets had Sinterklaas geleend van de Antoniushove. Het was een fiets waar je met twee personen op kon zitten. Sinterklaas hoefde niks te doen. De piet moest trappen en sturen en de Sint hoefde zich alleen maar vast te houden.

Nadat alle kinderen naar de klassen zijn gegaan kon het grote feest beginnen. De groepen 1 tot en met 5 hebben gezellig gewerkt in de klas en mochten vanmorgens al een bezoekje brengen aan de Sint in de Ridderzaal. Daar hebben veel kinderen een optreden gedaan voor de Sint en natuurlijk konden de Pieten niet achterblijven.

De kinderen van groep 5 tot en met 8 hebben de Sint geholpen en maakten een surprise voor een klasgenoot. Er zijn hele mooie suprises voor elkaar gemaakt.

Met alle kinderen hebben we de Sint en zijn pietenuitgezwaaid! Al met al was het een erg geslaagde morgen!