Groep 1-2A naar het kabouterbos t.g.v. de 50e verjaardag van juf Anke
14 november 2013

Donderdag 13 november vertrok groep 1-2A onder begeleiding van enkele ouders en hun juffen naar het kabouterbos in Ruurlo. Hier werd de 50e verjaardag van juf Anke nog eens vrolijk gevierd. Alle kleuters waren geschminkt en hadden een mooie kaboutermuts op. Ook juf Anke had haar Sarahkleren verruild voor een mooie rode kaboutermuts. Ze had als verrassing voor elk kind een echte knapzak met wat lekkers.

Als echte kabouters liepen, huppelden en renden de kinderen het bos in, op zoek naar de paddenstoelen en kabouterpalen die hen de weg wezen. Bij elke paal werd een verhaaltje verteld en was er tijd om naar paddenstoeltjes en eikeltjes te zoeken. Op de terugweg mochten de kinderen nog even het mooie versierde huis van juf Anke bekijken.

Wat een gezellige ochtend! Ouders heel hartelijk bedankt voor jullie begeleiding!