Kinderboekenweek: Klaar voor de start
18-10-2013

De afgelopen weken hebben we op schoolniveau gewerkt aan dit thema. Elke leerling had de opdracht om op A-4 formaat zijn lievelingssport uit te beelden. Alle werkjes werden opgehangen op de ramen van de Ridderzaal, zodat alle kinderen en de ouders de sporters van onze school konden bewonderen.

Tijdens de muziekles heeft juf Anja met alle kinderen de dans 'Klaar voor de start' geoefend. Als afsluiting hebben we gezamenlijk buiten op het kleuterspeelplein gedanst. Vol enthousiasme werd er meegedaan en wat kwamen er leuke reacties op elkaars werk. Leuk was het om te zien dat elke groep er een ander invulling aan had gegeven. De Kinderboekenweek heeft tot doel om de kinderen aan te zetten tot (meer) lezen.