Fancyfair Vastenactie
15 maart 2013

Vrijdag 15 maart hebben we de Fancy Fair voor stichting HoPe gehouden.
De kinderen van de groepen 7 en 8 zijn al twee weken bezig geweest met het bedenken van activiteiten, verzamelen van spullen, het maken van affiches en andere voorbereidende werkzaamheden. Het 'glazen huis' wordt 's morgens al opgebouwd.

De kinderen van groep 4 en 4/5 hebben een optreden ingestudeerd en alle groepen hebben iets gemaakt voor de verkoop.
Vanaf 16.30 uur konden leerlingen, ouders en opa's en oma's binnen lopen om zich te vermaken bij een optreden van groep 4 of 4/5, zich laten schminken, de nagels te lakken, hairextension te zetten, penalty te schieten, foto's te maken bij fotograaf Bas of een kijkje nemen bij de cavia piepshow. Daarnaast was er een rommelmarkt waar menigeen lekker rond heeft kunnen snuffelen. Vele lootjes zijn er verkocht met prachtige prijzen.

Een berichtje uit groep 4a:

we hebben een vasten actie
Voor stichting hope
We hebben rommelmarkt op school gehouden.
En een optreden waar je voor moest betalen
Op de rommelmarkt kon je buitenlandse dingetjes kopen.
Zoals armbandjes die hebben ze in peru gemaakt.
En sieraden doosjes die hebben ze hier gemaakt. En bakjes met koekjes de in.
Er waren ook restaurantjes waar je drinken en cake kon kopen.

als je het optreden wil zien klik dan op het filmpje.

Van evy en finn uit groep 4a