Carnaval!
28 februari 2014

In de vroege ochtend stonden alle verklede kinderen al klaar op het schoolplein te trappelen van ongeduld. Er was van alles te zien. Kinderen die verkleed waren als legoblokjes een tweede meester Jon, heksen, drie musketiers, een opa in een rolstoel. Je kon het zo gek niet bedenken.
Nadat de polonaise was ingezet, was het tijd voor de Joris Got Talent show. Uit iedere jaargroep was een act gekozen. De meiden dansten, lieten acrobatische kunsten zien. In één woord spetterend.

Ook de jury van dit jaar was spetterend. Niemand minder dan Michael(a) Jackson en Heinz aus Tirol waren naar Lichtenvoorde afgereisd. Als verrassing liet Jeen zijn zangkunsten aan een bomvolle Ridderzaal horen. Iedereen was diep onder de indruk.

De juryleden hebben flink zitten zweten. Welke act van de boven- en onderbouw moest er winnen? Voor de onderbouw waren dat de meiden van groep 3 met een liedje van kinderen voor kinderen. Puck en Fleur waren de grote winnaars van de bovenbouw. Gefeliciteerd meiden!