Corsokoorts
12-09-2014

Afgelopen vrijdag stond groep 3 t/m 8 in het teken van de bloemencorso!

Antoniushove en Jorisschool, een fantastische corso-combinatie. Wat een corso-gezelligheid, oud en jong samen aan de slag. Eerst gebak en een drankje en dan aan het werk. Kontjes kniep'n, inlijmen en dan opplakken, maar ook alle tijd voor een praatje met elkaar. Dan is er bezoek van Dahleo: er wordt wat afgeknuffeld. Op 't eind van de morgen brengt dan ook de burgemeester nog een bezoek. De kinderen krijgen allemaal een handtekening van haar. Als we afscheid nemen is er ook nog een ijsje. Wat een verwennerij. Het was een superfijne morgen. Dankjewel aan iedereen die hieraan mee heeft gewerkt.
Groep 7 Jorisschool.

De andere groepen hebben bij een wagen geholpen. Ter plekke steeg de corsokoorts!

Gelre FM kwam ook nog even langs bij groep 5 en 6. Op de website van Gelre FM staan meer foto's (vrij onderaan).