Juffendag groep 1-2 en 5-6
14-07-2014

Groep 1-2: Op maandag 14 juli was het juffendag bij de kleuters. De dag begon gezellig in de kring, waarbij de juffen eens goed verwend werden. Als verrassing mochten de kinderen een eigen wafel versieren en natuurlijk opeten. Vervolgens werd het feestje voortgezet in Speeltuin ‘de Bleek’. De kleuterjuffen willen alle kinderen bedanken voor deze gezellige dag!!

Groep 5-6: Op maandag 14 juli hadden wij juffendag. We moesten op de fiets op school komen, maar wisten nog niet waar we heen zouden gaan. We gingen naar het huis van juf Lynne. Daar hebben we in de tuin wat gedronken, cake gegeten en even gespeeld. Daarna zijn we naar speeltuin Kindervreugd geweest. Er werd gevoetbald, geschommeld, gesprongen, gegleden en gespeeld met zand en water. Aan het einde van de middag kregen we nog een lekker ijsje en zijn we terug naar school gefietst. Alle kinderen bedankt voor de ontzettend gezellige dag! Moeders bedankt voor het meefietsen!