Afscheid van juf Marieke
21-02-2014

Op vrijdag 21 februari was er een spetterend afscheidsfeest van juf Marieke. 's Morgens kwam ze al met een mooie bolide op school en werd verwelkomd door alle kinderen van de Jorisschool. Tijdens het lekkere ontbijtje in groep 3 en het gezellige Kopspijkerspel in groep 4 hebben we haar al verwend. Ze kreeg leuke cadeaus van de kinderen van groep 3 en 4. Na de koffie hebben we met alle kinderen in de Ridderzaal een gezellig samenzijn met optredens en liedjes gehad.

Juf Marieke was blij met de "Joriskoffer" waarin ze alle zelfgemaakte cadeautjes van de groepen heeft gedaan. Als aandenken aan de Jorisschool en alle kinderen die ze les heeft gegeven, kreeg ze nog een afscheidsmap met tekeningen. Tot slot zongen alle juffen en meesters nog een afscheidslied voor haar. De feestelijke dag werd 's middags nog voortgezet met een receptie en een gezellig samenzijn met de (oud)collega's. Herinneringen werden door middel van een PowerPoint opgehaald.

Juf Marieke bedankt voor alles en geniet van je welverdiende pensioen!