Kinderboekenweek
1 - 12 oktober 2014

Op 1 oktober was de opening van de kinderboekenweek met als thema:'Feest'. Iedereen mocht feestelijk gekleed op school komen. De hele school verzamelde zich deze morgen op het voorplein en groep 8 liet verschillende feesten aan ons zien, zoals carnaval, een bruiloft, koningsspelen, Sinterklaas, Kerst, Pasen en als laatste natuurlijk het kinderboekenfeest! Bij een feest hoort natuurlijk ook een cadeau. Elke groep kreeg een cadeau, daarin zaten slinger, ballonnen en natuurlijk ook een 'feest' boek!

Een echte schrijfster ontmoeten. Eentje om aan te raken. Wat een leuke ontmoeting van groep 7 met schrijfster Anna Woltz. En dan ook nog een kaart met haar handtekening. Da's pas cool.

Op vrijdag 10 oktober was de afsluiting van de Kinderboekenweek. Er mochten vaders/moeders, opa's en oma's komen om samen met ons gezelschapsspelletjes te spelen! Het was een gezellige boel in elke groep! Vaders, moeders, opa's en oma's bedankt voor jullie hulp en gezelligheid!