Kerst
19 december 2014

Donderdagmiddag om 16.45 uur stonden de kinderen te trappelen om hun zelfgemaakte hapjes naar binnen te brengen.

Nadat het buffet was klaargezet, gingen de kinderen naar de Ridderzaal om naar het kerstverhaal te kijken en te luisteren. Bij binnenkomst speelden twee trompettisten mooie kerstmuziek.

Het kerstverhaal werd verteld en gespeeld door de meesters en juffen. De kinderen hebben hierbij prachtig gezongen.

Na afloop van het kerstverhaal gingen de kinderen terug naar de prachtig versierde lokalen om van het heerlijke hapjesbuffet te genieten.

De ouders hadden onder het genot van koffie en glhwein een gezellig samenzijn. Om 19.00 uur werden de ouders door de kerstman opgehaald om de kinderen uit de klassen te halen. Bij het verlaten van de school werden ze verrast door een paar fantastische muzikanten.

We wensen iedereen fantastische feestdagen en willen iedereen bedanken voor de hulp.