Koningsspelen
25-04-2014

De laatste vrijdag voor de vakantie, 25 april, stond in het teken van de koningsspelen. De school was versierd en alle kinderen en leerkrachten waren voor deze gelegenheid gekleed in het rood, wit, blauw en oranje. Dat zag er feestelijk uit! Ook had iedereen een tjoep die je op verschillende manieren kon dragen. De dag begon met het meedoen, samen met andere basisscholen in Nederland aan een wereldrecordpoging om in het Guinessbook of Records te komen. Het was de bedoeling dat we drie minuten gingen dansen en zingen op de "Kangadans". Na een week oefenen waren we er helemaal klaar voor! Natuurlijk hadden we ook een getuige nodig die moest goedkeuren of wij het als school volgens de regels dansten en zongen.

Pim Sanders en zijn vader traden op als getuigen en vonden dat we het fantastisch gedaan hadden en hebben hun handtekening gezet onder het recordformulier. Pim was een enthousiaste getuige die we kennen van "Je zal het maar hebben". We zijn blij dat hij dit voor ons wilde doen. Daarna hebben de kinderen allerlei spelletjes gedaan, die groep 7 verzorgd had. De leerlingen van groep 8 hebben steeds een groepje kinderen begeleid en deden dit fantastisch Een beker ranja en een fruitspies, verzorgd door enkele ouders, waren een goede versnapering bij deze activiteit. De dag werd gezamenlijk afgesloten op het voorplein met een applausje voor jezelf.