De PCCP (Pre-Cito-Caribian-Party) van groep 8
10 februari 2014

Het begin van de maand februari staat in groep 8 natuurlijk in het teken van de eindcito. Hoewel er geoefend is vonden we het, na ook nog de Cito M8 toetsen gemaakt te hebben, tijd voor ontspanning.
In beide groepen 8 is een comité gevormd die de koppen bij elkaar stak om een groot, maar vooral relaxed feest te organiseren op maandag 10 februari. Een dag voor het begin van de eindcito.
Het werd een feest met als thema een strandvakantie op een Caribisch eiland.

De klassen waren in de week vooraf al omgetoverd tot een heus strand, inclusief ligstoelen, strandballen, tenten, palmbomen en zelfs een echte kano!
Natuurlijk kwamen de kinderen en leerkrachten op de PCCP geheel in tropische stijl gekleed op school. Dus korte broeken, slippers, zonnebrillen en zonnige shirts en bloemenkransen maakten het plaatje helemaal af!
De morgen begon met het spelen van gezelschapsspelletjes op het strand. Daarna werd er een drive-in film bekeken, waarbij de ligstoelen heel goed van pas kwamen. Ondertussen kwamen de kinderen van de organisatie voorbij met fruitspiesjes, chips, drinken en snoep. Na de middagpauze, die ook al super-relaxed was, was het tijd voor de strandbingo in de Ridderzaal.
Geweldig tot rust gekomen zijn we deze dag en gezellig was het ook nog.
En dat was nou precies de bedoeling van het feest. Niemand maakte zich druk om de eindcito. Heerlijk!

De kinderen van het PCCP- comité: nogmaals bedankt voor de invulling en aankleding van het feest. Helemaal top!