5 december 2014

Vol spanning zaten we vanmorgen allemaal te wachten op het mooi versierde schoolplein.
Zou de Sint wel komen met zijn pieten? Opeens kwam hulppiet juf Floor in paniek aan fietsen en vertelde dat er niemand bij het pietenhuis was en dus ook geen cadeaus.

Terwijl meester Godfried het verhaal van hulppiet Floor aanhoorde zagen de kinderen Sinterklaas op het balkon van de buren verschijnen. Hij was net wakker. Het bleek dat hij heel druk was geweest op de Flierbeek en vannacht daar in slaap was gevallen. Gelukkig had hij de cadeaus voor de kinderen van de Jorisschool bij zich en kon het feest toch doorgaan.

De kinderen van groep 1 t/m 5 hebben de Sint een bezoekje gebracht in de Ridderzaal. De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben elkaar verrast met een surprise.
Het was weer een geweldig feest!