Paasviering
2 april 2015

Tijdens een sfeervolle paasviering op 2 april werd het bedrag bekend gemaakt dat de kinderen hebben opgehaald voor het goede doel. Door de goede inzet en enthousiasme van de leerlingen is het bedrag opgelopen tot maar liefst 4034,90 euro! Door de bordjes met getallen een voor een om te draaien werd de spanning opgevoerd en werd de opbrengst bekend gemaakt.

Dit bedrag komt deels ten goede aan de kerk, het overige deel is voor Stichting HoPe. De viering was heel speciaal omdat deze werd bijgewoond door gasten uit Peru, te weten Walter Meekes, Juan Oscar Hilares Javier en Nayruth TriveƱo (directeur HoPe-Peru). Zij namen de cheque in ontvangst die gemaakt was door leerlingen van de Jorisschool.

Tijdens de viering werd het Peruaanse liedje 'ente chenka pu' gezongen en werd er door de leerlingen een gebedje voorgedragen in het Nederlands en in het Spaans.

Ter afsluiting van dit geslaagde project werd er door de buitenlandse gasten nog een woord van dank uitgesproken aan het adres van alle betrokkenen.