Carnaval!
13 februari 2015

Al in de vroege ochtend waren de carnavalskrakers al vanaf het schoolplein te horen. De kinderen met hun mooiste outfits kwamen druppelsgewijs binnen. De ene outfit was nog prachtiger en origineler dan de ander. Er was duidelijk veel aandacht aan besteed.

Minkes Melk zag er prachtig uit, Meike vertrok met een luchtballon en Suze, Nova, Loïs en Fenne waren aan het rondtrekken met hun Flowerpower wagen. Deze meiden hebben dan ook een prijs gekregen voor hun eigen gemaakte creaties.

In de ridderzaal was de spanning gelijk te voelen. Er werd gedanst, geplaybackt, spectaculair gedrumd, gegoocheld, er stond ineens een paard in de gang, gezongen en gegymd. Tussendoor werd er zelf een nieuw woord aangeleerd: choreografie; de pasjes.

De jury, mevrouw Pauw en Olaf, wisten niet wat ze zagen, wat een enorm talent. De keuze was dus ook moeilijk te maken. Maar de winnaars van de onderbouw zijn: Cas, Hidde en Thije van groep 4 met hun magische goochel act. En de winnaars van de bovenbouw waren de meiden Anouk, Anouk, Isa, Meike, Iris en Iris van groep 8 met hun eigen gemaakte mix, waarbij werd gezongen, gedanst en gegymd.

Alaaf!