Groep 1-2 naar de kinderboerderij
1 april 2015

Op woensdag 1 april zijn alle kleuters naar de kinderboerderij in Winterswijk geweest. Wat hadden we een geluk want er waren heel veel jonge dieren geboren. We hebben kleine kuikentjes gezien, pas geboren cavia's, lammetjes en geitjes. Er waren ook nog dieren die nog een dikke buik hadden, nou dat konden we wel zien!

Op de kinderboerderij was ook een koe, die wel heel nieuwsgierig was. Ook twee grote varkens, die lekker in de modder mochten spelen. In een wei liepen geiten, schapen en een pony. Er waren ook prachtige vogels en parkieten te zien en zelf een kip die lekker zat te broeden!
Voor het naar huis gaan kregen we nog een lange vinger met muisjes eraan, waarom eigenlijk?? Natuurlijk om te vieren dat de dieren zijn geboren! Het was super leuk en we raden alle papa's en mama's aan om zeker nog een keer een kijkje te nemen op de kinderboerderij!